Étlap

Levesek

Előétel

Szárnyas ételek

Sertéshúsból készült ételek

Halételek

Marhahúsból készült fogások

Húsmentes ételek, saláták

Saláták, svanyúságok, befőtt

Köretek

Mártások, kiegészítők

Édességek, desszertek

Allergének

Kapcsolat

Hírek

Galéria

Térkép

Fizetési módok

Nyitvatartás

HU | EN | DE
Étlap

Allergének

Az ételek utáni szám jelzi az allergén anyagok meglétét az ételekben.

Allergén anyagok:

  1. Glutént tartalmazó gabonafélék
  2. Rákfélék és a belőlük készült termékek
  3. Tojás és a belőle készült termékek
  4. Hal és a belőle készült termékek
  5. Földimogyoró és a belőle készült termékek
  6. Szójabab és a belőle készült termékek
  7. Tej és az abból készült termékek
  8. Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió és a belőle készült termékek
  9. Zeller és a belőle készült termékek
  10. Mustár és a belőle készült termékek
  11. Szezámmag és a belőle készült termékek.
  12. Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, illetve 10 mg/liter összkoncentrációt meghaladó mennyiségben;
  13. Csillagfürt és a belőle készült termékek
  14. Puhatestűek és a belőlük készült termékek

Ételeink az összetevőként jelzett allergének mellett nyomokban tartalmazhatnak további allergéneket is!

2012 - Vendéglő a Régi Hídhoz © Minden jog fenntartva
Honlap fejlesztés, keresőoptimalizálás