Étlap

Levesek

Előétel

Szárnyas ételek

Sertéshúsból készült ételek

Halételek

Marhahúsból készült fogások

Húsmentes ételek, saláták

Saláták, svanyúságok, befőtt

Köretek

Mártások, kiegészítők

Édességek, desszertek

Allergének

Kapcsolat

Hírek

Galéria

Térkép

Fizetési módok

Nyitvatartás

HU | EN | DE
Étlap

 

Halételek HUF
   
Öreghídi harcsapaprikás túrós csuszával (1,3,4,7) 5400,-
Rácharcsa (csípős lecsó raguval, tejföllel besütve, sült szalonnával) sült karikaburgonyával (1,4,7) 5200,-
Pisze Matyi harcsája
(roston sült harcsafilé, borsmártás, rántott hagymakarikák) (1,4)
4800,-
Ropogós harcsa citromos zöldségsalátával (1,3,4) 5200,-
Besütött harcsa főszakács módra
(párolt spenótágyon, spárgával, sajttal) (1,4,7)
5600,-
Ropogós, rántott harcsafilé mustárral, fokhagymával kenegetve (1,3,4,10) 4100,-
Pontytepertő lilahagyma-salátával (1,4) 4400.-
Szegedi pontyfilé
(paprikás lisztben sütve, fokhagymásan) (1,4)
4100,-
Szögedi halászlé filézett pontyból (4)
 
  • bográcsban (6 dl+15dkg)
  • csészében (2dl+5dkg)

4400,-
2200,-

Szögedi halászlé filézett harcsából (4)
 
  • bográcsban (6 dl+15dkg)
  • csészében (2dl+5dkg)

4500,-
2300,-

Szögedi halászlé vegyesen (4)
 
  • bográcsban (6 dl+15dkg)
  • csészében (2dl+5dkg)

4500,-
2300,-

   
Áraink forintban értendők!  
   

 

2012 - Vendéglő a Régi Hídhoz © Minden jog fenntartva
Honlap fejlesztés, keresőoptimalizálás