Étlap
Levesek
Előétel
Szárnyas ételek
Sertéshúsból készült ételek
Halételek
Marhahúsból készült fogások
Húsmentes ételek, saláták
Saláták, svanyúságok, befőtt
Köretek
Mártások, kiegészítők
Édességek, desszertek
Allergének
Kapcsolat
Hírek
Galéria
Térkép
Fizetési módok
Nyitvatartás
HU
|
EN
|
DE
É
tlap
Halételek
HUF
Öreghídi harcsapaprikás túrós csuszával
(1,3,4,7)
5400,-
Rácharcsa
(csípős lecsó raguval, tejföllel besütve, sült szalonnával) (1,4,7)
5200,-
Pisze Matyi harcsája
(roston sült harcsafilé, borsmártás, rántott hagymakarikák) (1,4)
4800,-
Ropogós harcsa citromos zöldségsalátával
(1,3,4)
5200,-
Besütött harcsa főszakács módra
(párolt spenótágyon, spárgával, sajttal) (1,4,7)
5600,-
Ropogós, rántott harcsafilé mustárral, fokhagymával kenegetve
(1,3,4,10)
4100,-
Pontytepertő lilahagyma-salátával
(1,4)
4400.-
Szegedi pontyfilé
(paprikás lisztben sütve, fokhagymásan) (1,4)
4100,-
Szögedi halászlé filézett pontyból
(4)
bográcsban (6 dl+15dkg)
csészében (2dl+5dkg)
4400,-
2200,-
Szögedi halászlé filézett harcsából
(4)
bográcsban (6 dl+15dkg)
csészében (2dl+5dkg)
4500,-
2300,-
Szögedi halászlé vegyesen
(4)
bográcsban (6 dl+15dkg)
csészében (2dl+5dkg)
4500,-
2300,-
Áraink forintban értendők!
2012 - Vendéglő a Régi Hídhoz © Minden jog fenntartva
Honlap fejlesztés, keresőoptimalizálás