Étlap
Levesek
Előétel
Szárnyas ételek
Sertéshúsból készült ételek
Halételek
Marhahúsból készült fogások
Sült sajtok
Saláták, svanyúságok, befőtt
Köretek
Mártások, kiegészítők
Édességek, desszertek
Allergének
Kapcsolat
Hírek
Galéria
Térkép
Fizetési módok
Nyitvatartás
HU
|
EN
|
DE
É
tlap
Halételek
HUF
Öreghídi harcsapaprikás túrós csuszával
(1,3,4,7)
4700,-
Ropogós harcsa citromos zöldségsalátával
(1,3,4)
4900,-
Pisze Matyi harcsája
(roston sült harcsafilé, borsmártás, rántott hagymakarikák)
4600,-
Besütött harcsa főszakács módra (párolt spenótágyon, spárgával, sajttal)
(1,4,7)
5400,-
Roston sült harcsa kapormártással
(1,4,7)
4200,-
Ropogós, rántott harcsafilé mustárral, fokhagymával kenegetve
(1,3,4,10)
3900,-
Pontytepertő lilahagyma-salátával
(1,4)
4200.-
Szegedi pontyfilé
(paprikás lisztben sütve, fokhagymásan) (1,4)
3900,-
Vörös tonhal steak vajon sütve steakborssal, olasz majonézzel
(3,4,7,10)
5400,-
Áraink forintban értendők!
2012 - Vendéglő a Régi Hídhoz © Minden jog fenntartva
Honlap fejlesztés, keresőoptimalizálás