Étlap
Levesek
Előétel
Szárnyas ételek
Sertéshúsból készült ételek
Halételek
Marhahúsból készült fogások
Rántott sajt
Saláták, befőtt
Köretek
Mártások, kiegészítők
Édességek, desszertek
Kapcsolat
Hírek
Galéria
Térkép
Fizetési módok
Nyitvatartás
HU
|
EN
|
DE
É
tlap
Halételek
HUF
Ropogós harcsa citromos zöldségsalátával
4800,-
Besütött harcsa főszakács módra
(párolt spenótágyon, spárgával, sajttal)
4900,-
Pisze Matyi harcsája
(roston sült harcsafilé, borsmártás, rántott hagymakarikák)
4400,-
Vörös tonhal steak vajon sütve steakborssal, olasz majonézzel
4800,-
Ropogós bundában sütött tigrisrákfarok édes chiliszósszal
(20dkg)
4800,-
Öreghídi harcsapaprikás túrós csuszával
4500,-
Ropogós harcsafilé mustárral, fokhagymával kenegetve
3900.-
Szegedi pontyfilé
(paprikás lisztben sütve, fokhagymásan)
3900,-
Pontytepertő lilahagyma-salátával
4100,-
Áraink forintban értendők!
2012 - Vendéglő a Régi Hídhoz © Minden jog fenntartva
Honlap fejlesztés, keresőoptimalizálás