Étlap

Levesek

Előétel

Húsmentes ételek, saláták

Szárnyas ételek

Sertéshúsból készült ételek

Halételek

Marhahúsból készült fogások

Köretek

Édességek, desszertek

Mártások, kiegészítők

Kapcsolat

Hírek

Galéria

Térkép

Fizetési módok

Nyitvatartás

HU | EN | DE
Étlap

 

Halételek HUF
   
Pontytitok éhös révész módra (pontytepertő gombával, kolbásszal, füstölt szalonnával, paprikával, vöröshagymával, fokhagymával forgatva) serpenyős burgonyával 4300,-
Ropogós harcsa citromos zöldségsalátával 4800,-
Besütött harcsa főszakács módra
(párolt spenótágyon, spárgával, sajttal)
4900,-
Pisze Matyi harcsája
(roston sült harcsafilé, borsmártás, rántott hagymakarikák)
4400,-
Vörös tonhal steak vajon sütve steakborssal, olasz majonézzel 4800,-
Ropogós bundában sütött tigrisrákfarok édes chiliszósszal (20dkg) 4800,-
Harcsa tejszínes erdeigomba-mártással (roston sütve) 4500,-
Öreghídi harcsapaprikás túrós csuszával
4500.-
Ropogós harcsafilé mustárral, fokhagymával kenegetve 3900.-
Pontytepertő lilahagyma-salátával 4100,-
Áraink forintban értendők!  
   

 

2012 - Vendéglő a Régi Hídhoz © Minden jog fenntartva
Honlap fejlesztés, keresőoptimalizálás