Étlap
Levesek
Előétel
Húsmentes ételek, saláták
Szárnyas ételek
Sertéshúsból készült ételek
Halételek
Marhahúsból készült fogások
Köretek
Édességek, desszertek
Mártások, kiegészítők
Kapcsolat
Hírek
Galéria
Térkép
Fizetési módok
Nyitvatartás
HU
|
EN
|
DE
É
tlap
Halételek
HUF
Pontytitok éhös révész módra (pontytepertő gombával, kolbásszal, füstölt szalonnával, paprikával, vöröshagymával, fokhagymával forgatva) serpenyős burgonyával
4300,-
Ropogós harcsa citromos zöldségsalátával
4800,-
Besütött harcsa főszakács módra
(párolt spenótágyon, spárgával, sajttal)
4900,-
Pisze Matyi harcsája
(roston sült harcsafilé, borsmártás, rántott hagymakarikák)
4400,-
Vörös tonhal steak vajon sütve steakborssal, olasz majonézzel
4800,-
Ropogós bundában sütött tigrisrákfarok édes chiliszósszal
(20dkg)
4800,-
Harcsa tejszínes erdeigomba-mártással
(roston sütve)
4500,-
Öreghídi harcsapaprikás túrós csuszával
4500.-
Ropogós harcsafilé mustárral, fokhagymával kenegetve
3900.-
Pontytepertő lilahagyma-salátával
4100,-
Áraink forintban értendők!
2012 - Vendéglő a Régi Hídhoz © Minden jog fenntartva
Honlap fejlesztés, keresőoptimalizálás